Som äventyrerska på heltid och med ett fokus på mental- och fysisk träning utmanas kroppen för jämnan i olika miljöer. Då är riktigt bra utrustning för ett aktivt uteliv helt avgörande för både upplevelse och ibland också överlevnad. Underställ, värmande plagg, kläder som torkar snabbt, strumpor, handskar, solskydd, tält, sovsäck och skyddande glasögon är bara några exempel på utrustning som måste väljas med omsorg. Annelie arbetar med samarbetspartner inom olika områden. Det är med stolthet och glädje som hon som huvudsponsor från och med januari 2015 jobbar med Bergans of Norway.
Main partner:

Bergans of Norway grundades av Ole F. Bergan år 1908 och har sedan dess tillverkat nyskapande produkter för aktiva människor. Idag har företaget ett brett sortiment med kläder för turer och jakt, expeditioner och fritidsbruk. Dessutom tält, liggunderlag, sovsäckar, ryggsäckar och Ally - hopfällbara kanoter. Bergans har bidragit med utrustning till flertalet stora lyckosamma expeditioner genom åren.

bergans

Co- partners:

Devold of Norway är Norges största leverantör av ullprodukter med en lång stolt historia. De har producerat merinoullsunderställ och klassiska ull-tröjor av hög kvalitet sedan 1853. De har idag samma strävan som Ole Andreas Devold hade då han startade företaget – att producera komfortabla, högkvalitativa kläder som skyddar människor mot naturens element.

Exped är ett Schweiziskt varumärke som sedan 1997 har tillverkat och utvecklat utrustning av hög kvalitet för ett den aktiva outdoor-entusiasten. Oavsett om du är friluftsvandrare eller teknisk klättrare i Himalaya förväntar du dig att din utrustning ska motsvara dina förväntningar. Exped producerar produkter som motsvarar dina förväntningar, allt från liggunderlag och tält, till sovsäcker, packpåsar och annat som behövs på turen.

24 Hour Meals produkter används av många jorden runt. Via NATO Support and Procurement Agency, NSPA, levererar de stridsportioner till ett flertal länders försvarsmakter. 24 hour meal levererar dygnsportioner åt hjälparbetare och militär i katastrofområden. Deras mjukkonserver och frystorkade rätter packas med på månadslånga expeditioner med äventyrare och i ryggsäcken på dagsvandringar. Med ett brett sortiment av goda måltider för frukost, lunch och middag finns det en rätt som passar alla oavsett naturupplevelsen.

 

Travel insurance supporter:

Product supporters:

Annelie Pompe supports: